top of page

ЗАВЕРШИЛАСЬ ЛІЦЕЙСЬКА ІСТОРІЯ ВИПУСКНИКІВ 2024 РОКУ

Ось і прозвучали останні акорди випускного торжества в Обласному науковому ліцеї-інтернаті. Спорожніло гомінке подвір’я коледжу, і лише відлунюють напутні слова випускникам: «Щасливої дороги в доросле життя, любі діти! Гарного лету під чистим небом України та досягнення всіх життєвих вершин!..».

Субота 15 червня  стала символічною датою для кожного випускника ліцею: цього дня вчорашні одинадцятикласники вийшли на шлях дорослої самостійності, що відкриває безмір нових можливостей і життєвих викликів.

Хвилиною мовчання всі учасники заходу вшанували пам’ять співвітчизників, які віддали своє життя за Україну і нашу свободу.

Урочиста частина  святкового дійства розпочалася з вручення  випускникам свідоцтв про здобуття базової загальної середньої освіти. Символічне золото цьогоріч здобула  Вікторія Руднікова – випускниця 11-А класу універсального профілю. Срібною медаллю  нагороджена Ольга Оранська – випускниця 11-Б (правового) класу.

Напутні настанови  випускникам дали Петро Нестерович Савчук, директор Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського», та Олена Миколаївна Гулько,  директорка Обласного наукового ліцею-інтернату. Свої вітання випускникам 2024 року адресувала Людмила Валентинівна Хілінська, яка очолювала ліцей упродовж  22-х років.

Надзвичайно щемними стали хвилини прощання випускників зі своїм дитинством. Вони створили цікавий проєкт «Зачекай, дитинство, зачекай! Не спіши від нас в далекий край!», який  презентували під пісню «Старі фотографії».



Теплі вітання винуватцям торжества прозвучали від вокального ансамблю «Надвечір'я». Співочий колектив міста, учасницею якого є бабуся випускниці 11-А класу Марії Саврацької,  привітав дівчину та всіх випускників патріотичними піснями. Знайомі мелодії підхопили  гості свята.

Зі словами щирих вітань і напутніх побажань звернулися до своїх дорослих дітей батьки, благословивши їх у добру путь, як велить давня народна традиція,  українським короваєм на вишитому рушникові. Свою вдячність найріднішим людям сини і доньки висловили в трепетних поетичних рядках і запросили батьків до танцю.



Святкову радість випускників розділили рідні та друзі, які приїхали не тільки з різних куточків України, але й із закордону.

Останню сторінку ліцейської історії випускників 2024 року заповнили колективні світлини, як згадка про вагому, урочисту, незабутню подію в житті кожного з них.

 Наталія КОСЮК,

класний керівник 11-Б класу


Фотоальбом

Comments


bottom of page