top of page

АБІТУРІЄНТАМ

ШАНОВНИЙ ДЕВ'ЯТИКЛАСНИКУ!

Сьогодні ти стоїш перед вибором: де здобувати освіту після завершення навчання в дев’ятому класі закладу загальної середньої освіти.

Обласний науковий ліцей-інтернат Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» – це сучасний, інноваційний навчальний заклад, підпорядкований Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації, у якому освітній процес спрямований на поглиблене вивчення окремих предметів (української та іноземної мов, історії України, правознавства, математики), де створено необхідні умови для досконалого оволодіння комп’ютерною грамотою, діє наукове товариство «Перспектива» як структурний підрозділ Вінницького територіального відділення Малої академії наук України, що дозволяє ліцеїстам займатися науково-дослідницькою роботою, стати не тільки учасником, але й переможцем Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-пошукових і творчих робіт, олімпіад з різних предметів.

Профільне навчання в ліцеї сприяє професійному та життєвому самовизначенню учнів, дає можливість продовжити навчання за бюджетною формою в Комунальному закладі вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» або ж вступити до вітчизняних чи європейських закладів вищої освіти.

У ліцейській республіці ТЕМП активно діє рада учнівського самоврядування, функціонують предметні гуртки («Юний мовознавець», «Юний історик», «Ми і довкілля»), творчі клуби (правознавчий – «Феміда», ліцейського самоврядування – «Лідер»), студії (інтелектуальна студія «Ерудит», літературна студія «Обрій», журналістська студія «Перо ліцеїста», вокально-хорова студія «Сузір’я»), спортивні секції за інтересами.

Отож, юний друже, якщо ти прагнеш до нових знайомств, маєш потенціал, а мета твого життя – активність, то ми впевнені, що ти не боїшся труднощів і ніколи не зупинишся перед ними. Якщо ти любиш навчатися новому й окрилений жагою підкорити вершини знань, то пропозиція вступити до Обласного наукового ліцею-інтернату – це твій перший крок до досягнення значних висот у своїй освітній та науковій кар’єрі. У нашому закладі ти зможеш розкрити свій потенціал, вивчаючи предмети наукового спрямування в сприятливій та стимулюючій атмосфері. Відкриєш для себе світ науки, де кожен день – це початок чогось нового, цікавого та захоплюючого. Приєднуйся до нашої спільноти молодих дослідників, які готові змінювати світ своїми ідеями та винаходами.

 

ЗАПРОШУЄМО ТЕБЕ ПРИЙНЯТИ ВИКЛИК НАУКИ РАЗОМ З НАМИ

І СТАТИ ЧАСТИНОЮ НАШОЇ ЛІЦЕЙСЬКОЇ РОДИНИ!

bottom of page